Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Iedereen die om een of andere reden op zoek is naar een (nieuwe) werkplek is van hartelijk welkom!

Lucrato (werkbedrijf Apeldoorn) heeft een Meet&Greet georganiseerd as dinsdag 14 mei 2019 van 13.30 tot 16.00 uur in het gemeentehuis van Epe. Iedereen die om een of andere reden op zoek is naar een (nieuwe) werkplek is van hartelijk welkom! Als werkzoekende ga ik daar altijd naartoe natuurlijk, ik bereid me voor; door de verschillende bedrijven nog eens even op te zoeken op internet, zorg dat ik er netjes uit zie en ga eventueel nog even naar de kapper. Kijk nog weer even naar mijn LinkedIn profiel en mijn CV of deze nog wel up-to-date zijn en oefen mijn pitch nog een keer voor het geval dat ik um nodig heb. Vandaag heb ik um maar weer eens opnieuw geschreven want eerlijk is eerlijk ik heb na alle teleurstellingen en afwijzingen de moed nog wel eens in mijn schoenen laten zaken. Volgende week dinsdag ga ik vol goede moed het toch weer proberen. Zijn er hier mensen die me meer kunnen vertellen over hoe ze bezig zijn met het ontwikkelen van een eigen (nieuwe) baan CQ bedrijven of organisaties die me willen helpen door dit bericht zoveel mogelijk te #deleninhuneigennetwerk #Samenmakenweeenbetrokkensamenleving #verbinden #netwerken hashtag#hetnieuwewerken #socialemedia #Elevatorpitch

Deel dit bericht!

Reacties

Wim van 't Einde
10 mei 2019

Succes Anneke!
Het was toch dinsdag? In het tweede deel van je bericht heb je het over maandag.

Jan Wouter van der Straaten
13 mei 2019

Dinsdag, 14/05 ---- 13.3 uur start in gemeentehuis Epe
Dank voor de tip ! groet jan wouter

PS
Succes Anneke !

Anneke Filmer
14 mei 2019

Hee Jan Wouter hoe ben jij gevaren vanmiddag, ik heb wel met een paar mensen een goed gesprek gehad. Vervolg stappen gaan ondernomen worden.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.