BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Ken je buurtregisseur Hanneke Luesink al?

  • 70 weergaven
  • 5 reacties

Hanneke Luesink is gebiedsregisseur in de gemeente Epe. Haar aandachtsgebieden zijn de wijken Berkenoord, Vogelwijk en Oosterhof in Vaassen. Lees in dit interview wat Hanneke allemaal voor jou en andere inwoners kan betekenen en doen. En wat je zelf kunt doen. Want Hanneke werkt graag met je samen. Kijk ook op epe.nl/gebiedsregisseurs.

Je kunt Hanneke bereiken via 06 – 5387 2000 of via .

Deel dit bericht!

Reacties

Baboyo Porsisa
19 februari 2020

Inderdaad Hanneke Luesink is een zeer bevlogen social worker, kundig en professioneel. Toch nog een tip voor haar. Wil je mijns inziens een diepere empathische relatie opbouwen met de Molukse bewoners in Berkenoord 2 dan is de Molukse taal als communicatiemiddel een belangrijk onderdeel ervan. Dus Hanneke, er bestaan Moluks/Maleise curussen

Baboyo Porsisa
19 februari 2020

Neem contact op bijv. Joop Pattinasary. FF googlen. Ik hoor het wel van je. En succes. Baboyo R.S.Porsisa.

Wim van 't Einde
19 februari 2020

Mooi bericht over Hanneke!

Hanneke Luesink Gebiedsregisseur Vaassen
23 februari 2020

Tja Baboyo, maleis leren.... Zou dat nog lukken op mijn leeftijd denk je??? Ik houd het voorlopig op het ontdekken van de Molukse keuken en hopelijk binnen afzienbare tijd een ontdekkingsreis langs de Molukse eilanden!!

Baboyo Porsisa
23 februari 2020

Dag Hanneke. Bedankt nog voor jouw reactie.
Leuk dat je plannen hebt om op termijn mijn geliefde vaderland Maluku manise op te zoeken als tourist. Wellicht zien we elkaar aldaar D.V. Shalom @Amatoo.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.