Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Mijn Computer Hulp
7 februari 2019

Kinderen veilig online, gluren niet nodig


Ongeveer 8 op de 10 ouders doet het wel eens, meegluren op de telefoon van hun kind, de helft neemt zelfs het mobieltje in eigen handen om deze door te spitten, maar eigenlijk hoef je dus helemaal niet in te breken op de privacy van je kind om ze met een veilig gevoel online te laten.

 

Ondertussen zijn er al vele apps ontwikkeld om kinderen te kunnen beschermen op het web, deze zorgen onder andere voor de mogelijkheid om app activiteit bij te houden, tijdslimieten in te stellen, GPS-tracking en het beheren van apps.

Goede voorbeelden van dit soort apps zijn Google Family Link en Kaspersky Safe Kids. Google levert een gratis product en Kaspersky levert naast een gratis editie ook een premium versie die vele extra functionaliteiten levert.

 

Alle drie leveren een veilige oplossing voor uw kind zonder dat het indringt op privacy. Om het kiezen wat makkelijker te maken hebben wij hieronder een kleine vergelijking van alle drie de producten. 

Mocht u meer willen weten over onderstaande producten kunt u op de afbeelding klikken. U wordt dan doorgestuurd naar onze website met meer informatie.

Controleert u wat uw kind(eren) online doen?
1 stem Verlopen
Deel dit bericht!

Reacties

Niki Binnendijk
12 februari 2019

Ja, in overleg met mijn kind(eren)

Bij de ene dochter checken we, kijken we af en toe mee. Ervaring is gebleken dat zij het ook nodig heeft omdat ze niet goed weet wat verstandig gedrag is en heeft ze nog wel eens uit onwetendheid in de nesten gewerkt.
De andere dochter heeft heel ander gedrag op sociale media en chats. Zij heeft die ondersteuning niet nodig.