Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Kom met zijn velen op 11 november, 16:00 naar Epe!

Kom met zijn velen op 11 november, 16:00 naar Epe! Op maandagmiddag 11 november wordt tijdens de raadsvergadering van de gemeente Epe de begroting van het jaar 2020-2024 vastgesteld. Tijdens de vergadering gaat het CDA een amendement indienen om ruimte te maken voor een eenmalige financiële bijdrage voor de Molukken. Aangezien de gemeenten in Nederland aan het bezuinigen zijn, is dit een mooi gebaar van het CDA Epe om aan te kaarten. Financiële steun vanuit verschillende gemeenten is gelukt zoals Waalwijk, Barneveld en Middelburg. Dus waarom niet bij de gemeente Epe met een grote Molukse gemeenschap?

Op advies van de fractie en in overleg oom Willem moeten er veel Molukkers aanwezig zijn bij de raadsvergadering. Hiermee laten wij zien aan de gemeenteraad en het college van Burgemeester & Wethouders dat wij als gemeenschap betrokken zijn. Het belangrijkste is om een signaal af te geven op de andere partijen want een meerderheid van de gemeenteraad moet achter het CDA staan (minimaal 12 zetels).

Kom dus met velen naar de raadsvergadering op maandagmiddag 11 november om 16:00. De vergadering vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis Epe. Het adres: Markt 14 in Epe. Geef het ook daar de anderen!

Samen staan wij sterk. De hulp is hard nodig op de Molukken en het is nodig dat wij een sterk signaal geven aan de gemeenteraad. De landelijke politiek laat ons in de steek en nu vestigen wij onze hoop op de lokale politiek!

Groeten, Pieter en oom Willem, namens de Molukse kerkelijke vertegenwoordigers uit Vaassen

Deel dit bericht!

Reacties

Communicatie Gemeente Epe
5 november 2019

Ter informatie: In november vergadert de gemeenteraad twee keer kort na elkaar over de begroting. Op 11 november vertellen de partijen wat ze belangrijk vinden over de begroting. Daarbij worden amendementen en moties, zoals over de financiële hulp aan de Molukken, aangekondigd. De besluitvorming hierover gebeurt niet op 11, maar op 14 november. U kunt natuurlijk zelf kiezen bij welke vergadering u aanwezig wilt zijn. De vergadering op 11 november begint om 16:00 uur en de vergadering op 14 november begint om 19:30 uur.

Tom Mensink
6 november 2019

Bedankt voor deze toevoeging @Communicatie Gemeente Epe

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.