Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek BV
5 december 2018

Kortstondige afsluiting van de Dorpsstraat

De werkzaamheden aan de Jan Mulderstraat zijn in volle gang. Om het riool aan te sluiten in de Dorpsstraat, zal onze rupskraan naar verwachting 3 dagen op de Dorpsstraat moeten staan. Dit zal zijn van woensdag 5 december tot en met vrijdag 7 december

Hierdoor zal de vrije doorgang voor verkeer op de Dorpsstraat deze dagen gestremd zijn. Uiteraard blijft de doorgang voor voetgangers en fietsers wel open.

Ter compensatie zullen we deze dagen de paaltjes op de markt weg halen voor een zo optimaal mogelijke bereikbaarheid.

VRAGEN/OPMERKINGEN

Met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, kunt u terecht bij Wim de Lang, omgevingsmanager Dusseldorp. Wim is bereikbaar via e-mail vaassen@dusseldorp.nu of telefonisch op 06 – 22 75 27 95.

INLOOPUUR

Wekelijks organiseert onze omgevingsmanager een inloopspreekuur, op maandag van 16:00 – 17:00 uur. U kunt tijdens dit uur vrij binnenlopen met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden.

Het informatiekantoor voor het Centrumplan Vaassen is gevestigd aan de Jan Mulderstraat 14B (naast De Rooij Hair & Beauty).

Kunt u niet bij de inloopspreekuren aanwezig zijn, maar bent u wel benieuwd naar de plannen? Informatie over de werkzaamheden kunt u lezen op www.epe.nl, op www.buurtmaken.nl of in de lokale bladen zoals ‘Veluws Nieuws en ‘Vaassens Weekblad’.

Graag tot ziens op de Jan Mulderstraat 14B!

Met vriendelijke groet,

Namens het projectteam “Centrumplan Vaassen”

Wim de Lang

Omgevingsmanager

vaassen@dusseldorp.nu | 06– 22 75 27 95