Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Minibus rijdt rondjes door Vaassen

Vanaf 5 juni rijdt een minibus op woensdagen, donderdagen en vrijdagen rondjes tussen de campings, de Koekoek, het centrum van Vaassen en de Cannenburch. Vaassenaren en toeristen kunnen er gratis gebruik van maken. De minibus rijdt elk half uur, start om 10.00 en rijdt haar laatste rondje om 17.00 uur. Tussen half een en twee uur rijdt de bus niet.

De haltes zijn/het rondje is: Helfterkamp – Bosrand –zwembad de Koekoek – parkeerplaats AH – Molen Vaassen – rest. Eekterzicht – ijssalon Rozeboom – cafe/rest de Toren – kasteel Cannenburch – Helfterkamp.

We maakten een korte video:


Deel dit bericht!

Reacties

Wim van 't Einde
5 juni 2019

Ook handig voor wandelaars die vanuit het centrum het eerste stuk naar het Kroondomein de bus kunnen nemen.

Anneke Filmer
8 juni 2019

Mijn moeder woont in de Speulbrink en zou graag naar de katholieke kerk willen op zondag (onder begeleiding) als dat busje mni busje nou ook die kant op zou gaan zou dat een geweldige oplossing zijn. Ook Bv bloemfontein

Anneke Filmer
8 juni 2019

Ik was nog niet klaar haha. Wie heeft dit georganiseerd, kunnen we ergens " als Bewoners" ook mee praten over de route ofzo. Ik weet dat er best ook mensen naar Bloemfontein of bv Buitenplaats de Poel zouden willen of een ritje langs het kanaal zouden willen of misschien de Stilema. Ik vind het idee leuk maar het bereik zeg maar een beetje jammer.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.