BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Participeren in de gemeente Epe

  • 282 weergaven
  • 3 reacties

Burgemeester Hans van der Hoeve heeft in de eerste helft van 2019 acht gesprekken gevoerd met groepen inwoners van de gemeente Epe. De resultaten van de gesprekken zijn aan de groepen teruggekoppeld met een verslag. 

Op 9 september zijn de deelnemers aan de groepen uitgenodigd voor een afsluitende avond in de Hezebrink in Emst. Van elke avond zijn de vijf belangrijkste onderwerpen verwoord en daarmee is een top tien van alle onderwerpen gemaakt. Deze tien onderwerpen zijn vervolgens door de aanwezigen geprioriteerd.

Binnenkort zullen deze resultaten door de gemeente in een rapport worden samengevat en op de site van de gemeente worden gepubliceerd. Het resultaat van de participatie van inwoners van onze gemeente mag er zijn en de acties daaruit zullen door de gemeente worden opgepakt.

Deel dit bericht!

Reacties

Communicatie Gemeente Epe
10 september 2019

Iedereen die heeft meegedacht en meegedaan, hartelijk dank! Alle verslagen van de verschillende avonden en de gegeven adviezen zullen binnenkort niet alleen door ons op de website van de gemeente gezet worden, maar ook op Buurtmaken.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.