Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Rapport inwonersadvies over inzameling grondstoffen beschikbaar

Voor de zomervakantie hebben wij onze inwoners gevraagd hoe we de doelstellingen voor afvalscheiding en –vermindering gezamenlijk kunnen behalen. Deze adviezen en tips van inwoners zijn verwerkt in een adviesrapport. Dit rapport wordt betrokken bij het opstellen van het nieuwe grondstoffenbeleid. Wij willen de betrokken inwoners allereerst hartelijk bedanken voor hun input.

Het adviesrapport is te lezen of te downloaden op onze website: www.epe.nl of plak deze link in de url balk https://www.epe.nl/in-epe/nieuws_41625/item/advies-inwoners-over-inzameling-grondstoffen-beschikbaar_39820.html  

Hoe nu verder?
Het nieuwe grondstoffenbeleid zal eind 2019 gereed zijn. Daar zullen wij tijdig over communiceren via onze kanalen. Er komen voor inwoners verschillende momenten om hun mening te geven over dit nieuwe grondstoffenbeleid.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.