BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Schilderen met NAH

  • 133 weergaven

Onze schildersgroep voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel gaat donderdagochtend 12 september weer van start. Creatief bezig zijn prikkelt de hersenen en daagt je uit zonder druk. In een veilige omgeving kun je aan de slag en ondertussen met lotgenoten je verhaal delen. 

Cultuurplein Noord Veluwe heeft een schildersgroep voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Het schilderen helpt bij het proces van verwerking en aanvaarding en bij het terugvinden van zelfvertrouwen. Ervaring met schilderen is niet nodig. 

De gevolgen van hersenletsel zijn voor ieder persoon anders. Afhankelijk van de plaats in de hersenen waar het letsel optreedt en van de ernst van het letsel, kunnen de gevolgen meer of minder optreden. Niet iedereen krijgt met alle gevolgen te maken. Anderzijds zorgt juist de combinatie van verschillende gevolgen voor extra problemen.

Kom ook schilderen op de donderdagochtend vanaf 12 september tussen 10.00 en 12.00 uur in ons schilderatelier in Heerde. De doeken zijn tegen kostprijs bij de docent te koop. Regelmatig kunt u uw werk met de docent en de anderen in uw groep bespreken en uw verhaal erbij vertellen. Jaarlijks zullen we exposeren. 

De 14 lessen worden tegen een gereduceerd tarief aangeboden dankzij sponsoring van Elabo.nl. Extra sponsoren zijn welkom om meer projecten voor speciale doelgroepen te realiseren.

Voor verdere informatie en/of inschrijving stuurt u een mailtje naar

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.