BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Uw gebiedsregisseur staat voor u klaar. Zeker nu!

  • 84 weergaven
  • 1 reactie

De maatregelen vanwege het coronavirus betekenen van alles in het dagelijks leven. Voor uzelf en voor de mensen om u heen. 

Heeft u vanwege deze maatregelen vragen over de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk? Of wilt u iets aankaarten dat daarmee te maken heeft? Neem dan contact op met één van de zeven gebiedsregisseurs in de gemeente Epe. Die denkt graag met u mee en kan u ondersteunen of doorverwijzen.

Kijk op www.epe.nl/gebiedsregisseurs om te zien welke gebiedsregisseur actief is in uw wijk of buurt. Ook vindt u hier hun contactgegevens. Zo kunt u uw gebiedsregisseur direct bereiken. 

 

Deel dit bericht!

Reacties

Anneke Filmer
26 maart 2020

Als ik wat mag zeggen in deze corona tijden, het zijn hele lastige tijden als het gaat om buurtverbinden en zullen we alle zeilen bij moeten zetten om er iets van te maken. Het online gebeuren kan daarbij, zeker nu, een belangrijke rol spelen. Gebiedsregiseurs zijn ook Buurtverbinders en dus ook een deel van BuurtMaken.nl. Samen met de actieve bewoners uit de wijken, die we ook Buurtverbinders noemen, die er trouwens niet voor betaald krijgen maar wel de ogen en oren in de wijk zijn. Met man en macht zijn we aan het proberen om er iets van te maken met alle mislukkingen en teleurstellingen van dien zijn er nog steeds een paar mensen die er in geloven dat dit een prachtig middel is. Ook zien we via Facebook andere initiatieven ontstaan van wijk/dorp/buurtbewoners als we die nou eens zouden kunnen bundelen op dit Platform maar daar hebben we elkaar wel nodig. Uiteindelijk gaat het om de mensen die hier wonen en werken.

Dit BuurtMaken platform is in het leven geroepen om al die initiatieven in de gemeente Epe met elkaar te verbinden, een middel om mensen toch nog in contact met elkaar te brengen ook al mogen we nu de deur bijna niet meer uit. Kunnen we nou niet iets samen verzinnen om de bewoners van de gemeente Epe een hart onder de riem te steken, iets samen te gaan doen, er zijn in deze digitale tijden zoveel mogelijkheden!!!! Ik heb wel ideeën en zou daar graag over willen brainstormen want we zitten voorlopig toch nog wel even thuis.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.