Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Meggie Moors
8 februari 2019

Vakantiecursus Frans in Epe

Op woensdagavond 6 maart begint er in Epe een korte vakantiecursus Frans. Deze cursus van 8 lesavonden is bedoeld voor mensen die het Frans wat op willen halen en al een (beetje) basiskennis van het Frans hebben. De sfeer is ongedwongen en de lesstof wordt zoveel mogelijk aangepast aan de wensen van de groep. De lessen worden gegeven in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers, met veel aandacht voor het spreken en verstaan van het Frans. De nadruk ligt op praktische zaken en elke les heeft een eigen thema: kennismaken, boodschappen doen, iets bestellen in een restaurant, naar de dokter, pech onderweg, de weg vragen, enz.  
 De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 ½ uur en de lessen worden gegeven in gebouw De Antenne, Dr. Van Voorthuijsenstraat 6 in Epe. Start van de cursus: 6 maart, laatste les: 24 april.
 Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met de docent: Meggie Moors, tel. 0578-627314 / meggiemoors@gmail.com.