BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Walk&Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

  • 148 weergaven
  • 2 reacties

Ton van der Schouw bij Walk&Talk Epe

Maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden in de bibliotheek

Dinsdag 20 augustus is Ton van der Schouw te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe. Het onderwerp is “In hetzelfde schuitje”. Ton van der Schouw is 34 jaar dagbladjournalist geweest. Medio 2017 stopte zijn vaste dienstverband bij een regionale krant. Sindsdien is hij werkzoekend en probeert hij een eigen bedrijf van de grond te tillen. De deelnemers aan de Walk & Talk maakt hij deelgenoot van zijn ervaringen. Welke keuzes maakt hij  en welke heeft hij al gemaakt en waarom. Welke wegen slaat hij in. Hij is nog lang daar niet waar hij wil zijn, maar heeft alle vertrouwen in een goede afloop.

Na de informatie van Ton van der Schouw kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats bij de Bibliotheek in Epe, Stationsstraat 16, 8161CR in Epe. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. 

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden, want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Epe is iedere derde dinsdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html 

Deel dit bericht!

Reacties

Heleen Voskuil
12 augustus 2019

Lijkt me een interessante ochtend..

Anneke Filmer
12 augustus 2019

Dank je wel voor je reactie Heleen, Jammer dat het een beetje ver weg is voor je maar ik ga er zeker naar toe.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.